Huis van Hereniging breidt uit!

Er verspreiden zich geruchten als zou ‘Huis van Hereniging’ ontbonden zijn. Wij wensen iedereen gerust te stellen dat geen enkele rechtsgeldige beslissing in die zin werd genomen. De persoon die deze geruchten verspreidt is tegelijkertijd de persoon die zich schuldig heeft gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag, zowel legaal als beroepsmatig. Daarbij is zijn enige doel inderdaad Huis van Hereniging te treffen en ten gronde te richten, hetgeen niet zal lukken. Dit wordt door onze advocaat opgevolgd en behandeld en de verantwoordelijke zal zich op de diverse vlakken moeten verantwoorden.

Wij zijn integendeel aan het uitbreiden.

Samen met andere Europese experten in Ouderverstoting zijn we onze kennis aan het verwerken in Europese standaards voor het EAPAP (European Assosiation Parental Alienation Practitioners) onder leiding van Karen Woodall.

Ons team heeft de nodige kennis aan boord en voelt er zich volledig klaar voor om in België Ouderverstoting op een professionele manier aan te pakken. De gezonde ontwikkeling voor kinderen staat voorop!

Voor de rest van het jaar en voor 2018 staan reeds verschillende trainingen gepland. De eerste GRATIS lezing over ouderverstoting voor iedereen toegankelijk gaat door in Gent op 14 december 2017.

Wil je graag meer informatie over de komende trainingen of lezingen, stuur ons dan een mailtje, of vul het contactformulier in met als onderwerp ‘Training’

Het HvH-team

Geef een reactie

top