Zonder onze partners en sponsors kunnen wij niet bestaan.
Wij zijn dus heel dankbaar voor jullie steun.

Partners

Mario Naeye

Mario Naeye is de bezielde psycholoog achter Sense. Hij is eveneens bemiddelaar en gerechtsdeskundige. Hij heeft als één van de eerste psychologen de opleiding van Karen Woodall 'Werken met Ouderverstoting' gevolgd.

Mario is zeer integer en heeft een zeer goed inzicht in wat zich in de feitelijke werkelijkheid afspeelt. 

www.sense-gent.be

Family Separation Clinic

Deze organisatie wordt geleid door Karen en Nick Woodall. Zij zijn de meest gerenommeerde ouderverstotingsspecialisten op dit moment. Samen met een aantal Amerikaanse collega's hebben ze de procedure van het 'Herenigingstraject' ontwikkeld en gefinetuned. 
Het 'Herenigingstraject' is een op bewijs gebaseerd traject en haalt daar waar het wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking met het gerecht een slaagpercentage van 100%.
Family Separation Clinic

Het EAPAP is een Europese overkoepelende organisatie van Ouderverstotingsdeskundigen. Ze werd opgericht door o.a. Karen Woodall, Nick Woodall, Dr. Gordana Flanders (forensisch psycholoog en directeur kinderbescherming Kroatië) en andere Europese deskundigen. 
Het doel is Europese Ouderverstotingsdeskundigen te ondersteunen met opleiding en bescherming. 
Zij bewaken eveneens de procedure van het Herenigingstraject, opdat deze correct zou worden toegepast, wat heel erg belangrijk is voor het welzijn van de te behandelen familie. 

Parental Alienation Study Group

Het PASG is een Wereldwijde studiegroep rond Ouderverstoting. Deze wordt voorgezeten door dr. Wiliam Bernet. 
https://pasg.info/

Het Huis

Het Huis organiseert contacten tussen ouders, grootouders en hun kinderen.
Bij een (v)echtscheiding zijn kinderen vaak het 'kind van de rekening. Het contact tussen de ouders onderling is dermate verstoord dat het soms noodzakelijk is een onafhankelijke en veilige plek te bieden waar het contact hersteld kan worden.​

Het Huis is er op de eerste plaats voor het kind. Het is een veilige plek waar het kind kan spelen, praten en zichzelf zijn. Er is een prettige, familiale sfeer. Voor de ouders is het geruststellend om te weten dat er altijd iemand aanwezig is.​

http://www.hethuis.be

Sociale Innovatie Fabriek


De Sociale Innovatie Fabriek is een project ondersteund door o.a. de Vlaamse Gemeenschap dat opstartende Sociaal Economische projecten begeleid.

Universiteit Antwerpen

Bij de Universiteit Antwerpen heeft Professor D. Mortelmans en zijn team een bijkomende studie uitgevoerd op hun uitgebreide SiV (groot Scheidingsonderzoek) onderzoek. Dit op basis van gegevens die Huis van Hereniging hen bezorgd heeft.

Denk je dat jouw bedrijf een waardevolle partner voor ons zou kunnen zijn, neem dan contact op via onze contactpagina.

Wist je dat 1 op 10 van uw gescheiden werknemers het contact met zijn kinderen verliest! U helpt niet alleen ons, maar ook uw getroffen werknemer en zijn gezin. Afwezigheid omwille van psycho-sociale uitval kost een bedrijf van 200 werknemers 300.000 euro per jaar!
(onderzoek gevoerd door 'Faresa')

Sponsors

Indien u als bedrijf interesse hebt om ons te steunen, kan u ook rechtstreeks doneren via onderstaande knop. Wij kunnen een factuur opmaken indien gewenst.

Denk jij ook een goede partner of sponsor voor ons te zijn, druk dan op deze knop...

top